Young farmer in the field observing crops.

Bavite se biljnom proizvodnjom?

Pri tom Vam je važno da Vaši proizvodi budu kvalitetni i konkurentni na tržištu.

Možda nijeste znali da postoji način da sa manje uloženog novca dobijete kvalitetnije i trajnije proizvode, ali i veći prinos.

Jednostavno, uz primjenu japanske EM tehnologije.

Primjenom ove tehnologije mogli biste napraviti značajnu uštedu kroz smanjenje upotrebe đubriva za oko 50%, a pesticida za oko 30%.

Pri tom, proizvodi će imati bolji kvalitet i duži rok trajanja, što je i naučno dokazano.

Smart agriculture IoT with hand planting tree background
03

Zasluga za to pripada korisnim – efektivnim mikroorganizmima™

Njihova primarna uloga je da vrše proces fermentacije. Na taj način, izbjegavaju se gubici azota koji se dešavaju prilikom uobičajene primjene đubriva. Pored toga, azot u ovakvom (fermentisanom) obliku postaje brže dostupan biljkama – svega dva-tri dana nakon primjene.

S druge strane, kada se koriste zajedno sa pesticidima, efektivni mikroorganizmi (EM) smanjuju njihovu toksičnost i negativni uticaj, kako na ljude, tako i na ekosistem.

Primjenom EM razvijaju se drugi korisni procesi u zemljištu.

Efektivni mikroorganizmi poboljšavaju kvalitet zemljišta obogaćujući ga enzimima i organskim – aminokiselinama i antioksidansima. Doprinose bržem raspadanju organske materije i stvaranju humusa.

04
05

Naravno, postoje i drugi preparati na tržištu...

Ali, da biste dobili ovakve rezultate potrebno je puno više ulaganja, kako novca tako i Vašeg vremena. Pored toga, primjena nekih preparata kao i njihova kombinacija može dovesti do poremećaja prirodne ravnoteže, što je jedan od glavnih uzroka pojave bolesti i štetočina.

Primjena EM tehnologije je sigurna, a uz to i veoma jednostavna.

Za više do 30 godina primjene nije zabilježen niti jedan primjer njenog štetnog dejstva. Nije potrebna nikakva zaštitna oprema u toku primjene, a ne treba Vam ni bilo kakvo posebno znanje, ili stručnost, da biste dobili dobre rezultate.

Mom and her son with a blue water sprayer in the greenhouse. Little toddler boy watering flowers in a greenhouse. Brunette woman wearing white blouse.
Agriculture is researching flower varieties, modern agricultural concepts.

Da, postoji jedan uslov...

Da bi EM tehnologija dala očekivane rezultate, potrebno je da nam date više informacija o Vašoj proizvodnji, a mi Vam, na osnovu toga, šaljemo Protokol – uputstvo o primjeni.

Zato,

Kontaktirajte nas i zatražite besplatan EM Protokol za Vašu proizvodnju.

U dogovoru sa Vama, napravićemo prijedlog primjene EM tehnologije zavisno od Vaših resursa, poljoprivredne kulture (usjeva) i plana proizvodnje.

Pozovite nas: 069 325 838

Agriculture for a joyful young woman in a tobacco plantation.

Ili se prijavtie ovdje: